USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У штабі АТО повідомили про загибель шістьох бійців

3 Лютого 2017 08:39
Бойовики істотно збільшили кількість обстрілів, атакуючи Авдіївку та інші українські позиції на Донбасі.

У зведенні прес-центру штабу АТО за добу 2 лютого повідомляється про чотирьох загиблих бійців АТО та 17 поранених, за ніч 3 лютого – про ще двох загиблих та одного пораненого.

За минулу добу бойовики здійснили більше 100 обстрілів. На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях з РСЗВ БМ-21 “Град” в районі Авдіївки Пісків, Кам'янки та Опитного. Тут же протягом всього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецька зброя.

По Гранітному та Луганському - 122 міліметрова артилерія. По Луганському, Новгородському, Троїцькому, Мар'їнці, Верхньоторецькому, Водяному, та Пісках - міномети різних калібрів.

На Маріупольському напрямку по наших позиціях в районі Широкиного, Новогригорівки та Старогнатівки вогонь вели РСЗВ БМ-21 Град. 122 міліметрова артилерія, 120 та 82 міліметрові міномети вели вогонь по Водяному, Красногорівці, Богданівці, Гранітному, Широкиному, Опитному, Мар’їнці, Чермалику.

По Березовому, Павлополю, Гнутовому та Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціям біля Мар'їнки та Павлополя вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку - зі 152 міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстріляли Новозванівку, а з мінометів - Кримське та Сизе. З гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку та Новоолександрівку. Четверо бійців АТО загинуло, 17 поранено.



Станом на ранок 3 лютого обстановка по усій лінії розмежування загострюється. Практично на всіх напрямках російсько-окупаційні війська застосовують заборонені Мінськими домовленостями реактивні системи залпового вогню та важку артилерію.

На Донецькому – противник обстріляв з РСЗВ БМ-21 “Град” Галіцинівку, зі 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів – Авдіївку, Луганське та Троїцьке.

На Маріупольському російсько-окупаційні війська застосували РСЗВ БМ-21 “Град” по Талаківці, 120 та 82 міліметрові міномети по Водяному, Новотроїцькому й Мар’їнці.

На Луганському по Новозванівці гатила ворожа 152 міліметрова артилерія, а 120 та 82 міліметрові міномети – по Попасній й Новозванівці.

Загалом, станом на 8.00 зафіксовано 24 обстріли. На жаль, двоє наших військовослужбовців загинули, одного поранено.



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцький гарнізонний госпіталь вчора, 2 лютого, літаком доправили 33 військових
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Лютого 2017 09:16
скажiть що ми добились вiд 1 сiчня 2014 року?
Молодший сержант до Анонім Показати IP 3 Лютого 2017 11:34
Ти походу нічого, раз розводиш нюні:)
Ківерчанин Показати IP 3 Лютого 2017 10:31
По чуткам сьогодні застрелили нашого хлопця з Ківерець
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2017 12:15
Маріса Камінського, вічна пам'ять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus