USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У сільській школі на Любомльщині обладнали сучасний комп’ютерний клас

18 Квітня 2018 08:00
Сучасний комп’ютерний клас – гордість школи у селі Забужжя, що на Любомльщині. Відтепер вивчення уроків інформатики для молоді стало значно доступнішим. Реалізували мрію школярів завдяки коштам держбюджету, які залучив в округ народний депутат Ігор Гузь.

Придбання комп’ютерів, ноутбука, оргтехніки та мультимедійної дошки обійшлося у 190 тисяч гривень, інформують у прес-службі нардепа.

До слова, завдяки ресурсу «соцеконому» на потреби села Забужжя впродовж останніх трьох років витратили 641 тисячу гривень. Так, окрім комп’ютерного класу, торік у школі замінили старі вікна на енергоощадні на суму понад 370 тисяч, а в 2016-му – за гроші субвенції встановили дитячий майданчик.

Нагадаємо, команда парламентаря та сам Ігор Гузь особисто інспектують об’єкти, на які залучаються кошти з державної казни. Також під час цього обранець звітує перед громадою. Він доводить, що, працюючи системно, можна суттєво допомогти громаді розвиватися, втілювати проекти в життя. З цією метою нардеп залучає ресурси в округ із бюджетів різних рівнів.

«Я системно працюю для людей, які голосували за мене, і які не голосували за мою кандидатуру. Сьогодні у парламенті представляю інтереси усіх мешканців округу, незалежно від політичних, релігійний переконань. Моя команда збирає нові пропозиції з метою їх вирішення для громади», - підсумував Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus