USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У США 13 штатів судитимуться з адміністрацією Трампа через Green Card

15 Серпня 2019 13:22
13 штатів, а також генпрокурор Вашингтона Роберт Фергюсон подали в середу позов на адміністрацію Трампа через нове правило, яке розширює можливості уряду забороняти в’їзд або Green Card легальним іммігрантам.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання The Hill.

«Штати подають позов до міністерства національної безпеки через нове правило, яке розширює можливості уряду забороняти в’їзд або Green Card легальним іммігрантам на основі використання державних послуг, таких як талони на їжу та Medicaid», – йдеться у повідомленні.

Фергюсон заявив, що це правило є незаконним, оскільки воно змінює «давнє значення» терміну «державна відповідальність», аргументуючи це тим, що нововведення порушує Закон про імміграцію та громадянство.

Позов також підтримав губернатор Вашингтона Джей Інслі.

«Вашингтон завжди буде підтримувати іммігрантів, і ніякі дії з боку адміністрації Трампа, ні справами, ні словами, не зможуть це змінити», – сказав Інслі.

Як повідомлялося, адміністрація американського президента Дональда Трампа запроваджує нові правила, що можуть ускладнити отримання легального статусу в США для деяких категорій іммігрантів. Вони набувають чинності 15 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus