USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Стиру на міському пляжі Луцька працювали водолази

23 Березня 2017 16:59
Занурення, які здійснювали працівники ДСНС у річку Стир у районі міського пляжу в центральному парку культури та відпочинку у Луцьку, викликали схвилювання містян.

Про те, що у річці поблизу міського пляжу працює водолаз, повідомили очевидці 23 березня. Лучани припускали, що трапився нещасний випадок, адже вже неодноразово купання у річці ставало фатальним для людей.

Нагадаємо, торік у річці Стир під час купання загинули двоє осіб - одного з них не встигли врятувати під час фестивалю «Бандерштат» саме у районі міського пляжу, інший чоловік під час купання загинув через спазм м’язів.

У місті на програму організації рятування людей на водних об'єктах Луцька в літній період 2015-2019 років цьогоріч планували витратити 235 тисяч гривень з міського бюджету замість запланованих раніше 124 тисяч.

Як пояснили працівники ДСНС на місці, відбуваються тренувальні спуски водолазів для підтримання їхньої форми. Подібні занурення здійснюють у різні дні на різних водоймах. Під час занурення водолаз, зокрема, виявив яму завглибшки шість метрів та затонулі великі шматки заіржавілого чавуну.
Надзвичайники заперечили припущення про те, що трапився якийсь нещасний випадок, а також запевнили, що не займаються пошуком якихось конкретних предметів на дні водойми.

За станом на 12.00 працівники ГУ ДСНС України у Волинській області завершили занурення та покинули територію міського пляжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus