USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У супермаркетах Луцька збиратимуть допомогу

16 Липня 2014 14:51
Найближчим часом у супермаркетах розпочнуть діяльність волонтери, які будуть формуватимуть продуктові набори для переселенців. Так вони проситимуть волинян, роблячи покупки додому, зробити ще одну для тих людей, які потребують підтримки.

Про це йшлося під час круглого столу в конференц-залі «ВолиньМедіа» сьогодні, 16-го липня.

Такий благодійний збір буде відбуватися в рамках реалізації соціального проекту «Створення служби надзвичайних ситуацій для переселенців з Криму та Сходу України».

«У супермаркетах будемо збирати продуктові набори. Так, люди, йдучи в супермаркет, можуть зробити додаткову покупку й волонтер це передасть переселенцям. А за усе це ми будемо звітувати. Благодійна діяльність буде вестися цілком прозоро», - розповів директор обласного фонду «Карітас-України» отець Володимир.

Та додає, що сьогодні немає чужих проблем, адже люди, які приїжджають зі Сходу України - це наші брати й сестри, яким ми маємо підтримати в складну хвилину й своїми діями допоможемо прискорити перемогу у протистоянні на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
настя Показати IP 16 Липня 2014 15:07
да а цікаво де наші мільйонери невже вони не можуть допомогти щоб не було проблем в Україні в нашій славній Україні
Анонім Показати IP 16 Липня 2014 15:16
Краще б для армії збирали.Чому ми маємо кормити тих ,хто пр....ав своє місто. Хтось уявляє щоб в Луцьку хтось повісив трьохкольорову шматку і агітував за росію. Скільки часу цей камікадзе протримався б ?
Вовк Показати IP 16 Липня 2014 15:35
ПОЗОРИЩЕ! Народ і так кинули, як подорощали харчі! Де олігархи, комуністи, інша нечисть, яка нажилася на простому людові ?
Ірина Показати IP 16 Липня 2014 15:58
Скажіть, це тільки мене дратують оці біженці- чоловіки? Ні-ні, вони не хамлять, поводять себе дуже культурно, ті, з якими доводилось спілкуватись, не алкоголіки та не наркомани. Шукають роботу, не вимагають чогось надзвичайного. І все одно - хочеться їх послати. Куди? та туди, звідки приїхали... Особливо, коли говорять - та ми назад не поїдемо! там же руїни, що там робити? а у вас тут в Луцьку так гарно! такі хороші люди! Так, в нас - гарно! Так, і люди хороші! І все ми можемо і все зробимо! А ви??? Навіть, якщо і не бігали з триколором! Ваша байдужість та неполітичність довела до руїн. А відбудовувати хто буде? а відвойовувати хто буде? І правда - краще ці кошти та продукти віддати нашим військовим. А вони можуть трошки і потерпіти...
Просто мама Показати IP 16 Липня 2014 15:59
Якби збирали допомогу солдатам, я б і гроші дала і продукти купила. А переселенцям щось сумніваюсь. Моя далека родичка живе в Донецьку, тікати кудись не збираються, бояться залишати домівку, щоб не рознесли мародери. Син воює з сепаратистами, вони з чоловіком працюють не дивлячись ні на що. Каже, що тікають зі сходу більшість нероби, які відчули халяву.
Ірина Показати IP 16 Липня 2014 16:22
Не можу з Вами, Просто мама, погодитись. Там справді небезпечно, можливо як в якому місці... І дітей треба вивозити, однозначно. І це справді біда . Це - війна. Не дай Бог нам це відчути. І , звичайно, треба допомагати, хто чим може. Але, в той же час, треба дивитись на людей. Людину наглу, недобру та з дуже шкідливими звичками видно відразу. А от чоловіків їхніх я б однозначно не годувала б.
555 Показати IP 16 Липня 2014 16:24
Я теж нічого давати не буду. Ми з малою і так їмо картоплю з огірками (тобто дуже скромно). Чому думають, що волиняне такі багаті? Та половина населення пішки ходить, щоб зекономити.
Анонім Показати IP 16 Липня 2014 16:46
Якби для арміі продукти, то так, а ці нехай ідуть працюють, а немає роботи в село на огороди і вирощувати......
а що Показати IP 16 Липня 2014 20:49
в селі роботи повно, хай їдуть прополють,збирати допоможуть урожай, і зароблять продуктові набори!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus