USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У центральному парку Луцька чистять канали

22 Листопада 2017 15:30
Очистка головних каналів триває у Центральному парку культури та відпочинку. Одночасно триває викладення бруківки на одній з алей та розчистка території, на якій облаштують дитячий пляж та спортивну зону.

Як розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки продовжують розчистку каналів. Внаслідок того, що впродовж десятиліть канали ніхто не чистив, вони позаростали та замулилися, втратили естетичний вигляд та практичне значення. Наразі розчищають основні канали, а згодом розчищатимуть меліоративні, які слугують для того, щоб вода відходила з парку і не утворювалося болото. На території парку працюватимуть мульчером, який нещодавно придбали за кошти міського бюджету.

Окрім цього, за спорткомплексом «Спартак» продовжується розчистка території від хащів та кущів, аварійних дерев, адже на цій території готуються облаштувати дитячий пляж та спортивну зону наступного року.

З його слів, міська влада намагається продовжувати ті починання, які стартували ще влітку. Зараз у парку вкладають бруківку на ще одній алеї. Доки дозволятимуть погодні умови, роботи цьогоріч триватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2017 16:05
"Внаслідок того, що впродовж десятиліть канали ніхто не чистив". Не зовсім правдива інформація. Кілька років назад було вирито кілька нових каналів.
Лучанка Показати IP 23 Листопада 2017 06:34
Кілька лучанів кілька разів щось бовкнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus