USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центральному парку Луцька виявили тіло сторожа. Оновлено

15 Травня 2017 14:19
У Луцьку в технічній будівлі у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки виявили тіло чоловіка, інформує ВолиньPost.

Померлого виявили зранку 15 травня.

Померлим виявився сторож парку. Чоловік помер у приміщенні, його тіло зранку виявив колега, який прийшов на перезмінку. Наразі невідомо, що стало причиною смерті сторожа.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, померлий – 47-річний лучанин. Під час огляду слідів насильницької смерті на його тілі поліцейські не виявили.

Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ст.115 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне вбивство.

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus