USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька буде новий сквер

25 Жовтня 2017 13:09
Межі нового скверу визначили в Луцьку на проспекті Волі між будинками №5 та №7. Зелену зону затвердили в межах 7,5 сотих, на місці колишнього квіткового ринку.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

Депутати міськради зауважили, що проект доопрацювали, а у змінах передбачили межі скверу до пішохідної дороги на проспекті Волі, що включає чотири дерева.

Межі зеленої зони під час комісії депутати затвердили більшістю голосів.

Здійснити розрахунок фінансування робіт для утримання парку доручили на департамент житлово-комунального господарства міської ради та комунальне підприємство «Парки та сквери м. Луцька».

Нагадаємо, що роками мешканці прилеглих територій висловлювали невдоволення щодо квіткового ринку на їхній прибудинковій території, однак міській владі вдалося знайти порозуміння з квіткарями: ринок переносять у домовлене раніше місце біля філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 25 Жовтня 2017 15:27
а чому колишнього ринку? що вже там квіти не продають хіба???
5.45 Показати IP 5 Листопада 2017 18:19
А на вході до скверу буде сталла з поточним курсом валют

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus