USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька засяяла «Вулиця різдвяних янголів». Фоторепортаж

27 Грудня 2019 19:09
На вулиці Лесі Українки, головній пішохідній вулиці Луцька, вже третій рік поспіль засвітили арт-інсталяцію «Вулиця різдвяних янголів».

Презентація проєкту відбулася напередодні новорічно-різдвяних свят, 27 грудня.

Під час урочистого відкриття арт-проєкту маленькі ангелики із дзвіночками, які сповіщали про прийдешні новорічні свята, пройшлися вулицею Лесі Українки. На перехресті з вулицею Кривий Вал вони заспівали колядку «Тиха ніч» німецькою, англійською, польською та українською мовами.

Після цього відбулося засвічення арт-інсталяції, а дітлахи, передягнені в янголів, роздавали перехожим листівки з вітаннями.

До слова, у Луцьк приїжджає багато туристів, зокрема іноземців, які відзначають, що у місті дійсно особлива атмосфера Різдва, а ось такий арт-простір на Лесі Українки - єдиний в Україні.

Як цьогоріч сяє «Вулиця різдвяних янголів» у Луцьку – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus