USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському відкриють центр надання правової допомоги

10 Червня 2015 18:24
Центр надання вторинної правової допомоги відкриють у Володимирі-Волинському з 1 липня, – про це повідомляє «БУГ».

Так, звернутися в нього і безкоштовно отримати консультацію зможуть усі соціально незахищені громадяни, які потребують захистуу цивільних та адміністративних справах, а також потерпілі і свідки у кримінальних провадженнях. Головна умова – приналежність до Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Любомльського, Шацького районів та міст Володимир-Волинський, Нововолинськ.

Центр розмістять за адресою: м.Володимир-Волинський вул.Устилузька,19. Звертатися також можна до територіального органу юстиції.

В обласному ж центрі юридичну приймальню, в якій можна отримати правову консультацію, створили ще у лютому цього року. Вона працює за адресою: вулиця Коперника, 25.

Довідка.

Безоплатна вторинна правова допомога включає такі види правових послуг:

– захист від обвинувачення;

– здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

– складення документів процесуального характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
караул Показати IP 10 Червня 2015 19:10
Це офір партії ригів і приміщення викуплене місцевими саганюковими гопніками, борбелюками, лесиками, песиками. .Тепер КОЛИШНІЙ ШТАБ бандитської партії буде надавати "правову" допомогу. Чи , випадково ,не малєнтівни доця на прізвище Таращук буде безпосередньо цим займатись?. Третьому Майдану бути !!!
Женька до караул Показати IP 10 Червня 2015 21:00
Вони, су....и, багато на себе беруть.Не всі ідіоти до такої міри, щоби йти за їхніми консультаціями і допомогою.Краще би тихо сиділи!
наш хлопець Показати IP 10 Червня 2015 19:15
О! там рядом і головний дупутат міста - мороз.Може під заказ і морду набити!.Чувакі, сервіс по повній.
правда Показати IP 10 Червня 2015 20:26
А очолить регіоналка ,з Іванич ,ось вам і нова влада і різного роду побічунчики.
Боєць Показати IP 11 Червня 2015 09:36
Зашевелились безхребетні!!! Тільки слиною і гівном переповнені!!!
мешканка Показати IP 24 Червня 2015 15:14
Директор центру - славнозвісна начальник Іваничівського РУЮ, її слава про те, як вона здобула посаду облетіла не тільки Іваничі, до речі, юрист-заочник, причому друга освіта, член партії регіонів, от і не розумом зайняла посаду, а здогадайтесь чим, для тих, хто не знає, поцікавтесь у будь-якого іваничівця, він вам розповість з усіма деталями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus