USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Самопоміч»-Волинь надаватиме безкоштовну правову допомогу*

2 Лютого 2015 18:00
Громадське об'єднання «Самопоміч»-Волинь ініціює відкриття юридичної приймальні для надання безплатної правової допомоги. Відтепер кожен лучанин може звернутися за допомогою і бути певним, що йому не відмовлять.

Ви можете отримати консультацію з таких питань:

- призначення і перерахунок пенсій
- житлово-комунальне господарство, приватизація житла
- соціальна сфера
- трудові суперечки та питання зайнятості
- організація власної справи та податкові аспекти для підприємців-початківців
- нововведення у законодавстві, що стосуються громадян
- довідка про характер адміністративних послуг, які надаються в Луцьку
- підготовка звернень, скарг та заяв до органів державної влади

Для малозахищених верств населення надаватиметься допомога у підготовці процесуальних документів для звернення за захистом своїх прав до судових органів.

Щоб отримати правову консультацію, вам необхідно попередньо зареєструватися за телефоном +38 (0332) 78 63 70. Адреса юридичної приймальні: Луцьк, вулиця Коперника, 25. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 10 до 18 години.

Керівник волинського штабу ГО «Самопоміч» Тарас Яковлєв стверджує, що в Луцьку є необхідність у відкритті юридичної приймальні. «На жаль, люди нині часто страждають, перш за все, через свою юридичну неграмотність. Не кожен має змогу оплатити послуги адвоката чи хорошого юриста, тому й виникла така ідея. Ми чекаємо кожного і готові надавати безкоштовну правову допомогу», - додав Тарас Яковлєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Изя Шнеерзон Показати IP 2 Лютого 2015 18:35
1941год Толпы москвичей и ленинградцев бегут на вокзал, чтобы удрать в Германию. Сталин звонит Гитлеру, просит денег,угля,газа. Гитлер лечит раненых бойцов Красной Армии и отправляет их обратно в СССР. Гумконвои из Германии идут один за другим в БРЕСТ. А Сталин обстреливает ЛЕНИНГРАД, обвиняя в этом Гитлера. Белорусские партизаны воюют против Сталина, а Сталин просит Гитлера не помогать им...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus