USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській ОДА схвалили приєднання двох сіл до Дубечненської ОТГ

9 Вересня 2019 22:37
Висновок щодо відповідності законодавству приєднання двох населених пунктів до громади з центром у селі Дубечне Старовижівського району ухвалили в облдержадміністрації.

Про затвердження висновку Волинської обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень щодо добровільного приєднання територіальної громади йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Йдеться про приєднання територіальної громади сіл Кримне, Яревище Кримненської сільської ради Старовижівського району до Дубечненської сільської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у селі Дубечне Старовижівського району.

За результатами розгляду встановили, що проєкти рішень Дубечненської сільської ради та Кримненської сільської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області, затвердженому розпорядженням Кабміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus