USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Візит Порошенко: ОДА вибачилась перед журналістами за дії прес-служби

23 Лютого 2018 17:10
Волинська обласна державна адміністрація принесла вибачення представникам медіа-середовища за заподіяні відділом інформаційної політики облдержадміністрації незручності, що виникли у зв’язку з робочим візитом на Волинь дружини Президента України Марини Порошенко.

Про це йдеться на сайті ОДА.

Нагадаємо, під час зустрічі з першою леді очільниця відділу інформаційної політики Волинської облдержадміністрації Світлана Головачук, відома систематичними образами депутатів обласної ради, Верховної Ради та неугодних журналістів у своїх дописах у соцмережах, відмовилася пускати журналістів ТК «Аверс» та Інформаційного агентства Волинські Новини в автобус для преси, у результаті вони були змушені в екстреному режимі шукати транспорт.

Через інцидент 22 лютого в редакцію «Аверсу» зателефонувала речниця Марини Порошенко Інна Батюк. Вона подякувала журналістам за об’єктивно висвітлений візит, вибачилася за поведінку прес-секретарки голови ОДА Володимира Гунчика та зауважила, що Марина Порошенко відкрита для журналістів і виступає за те, щоб держслужбовці виконували свої обов'язки і не ділили журналістів на своїх та чужих.

Як повідомлялося, 21 лютого Марина Порошенко відвідала ОДА, де підписала Меморандум про інклюзивну освіту та Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, де з ліцеїстами заповнила новий розділ «Книги Миру», яка містить сімейні фотознімки тих, хто захищає Україну на сході та побажання дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 23 Лютого 2018 18:08
А Гунчик в залежності....))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus