USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинського лісгоспу відсудили 7 гектарів землі

18 Лютого 2014 14:48
Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері добилася в суді рішення про повернення державі земельної ділянки вартістю понад 80 мільйонів гривень у Камінь-Каширському районі на Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Згідно з повідомленням, Рівненський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції – задоволено позов Волинського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері щодо скасування державного акту на право постійного користування земельною ділянкою Міністерства оборони України та усунення перешкод в її користуванні.

Прокурорська перевірка встановила, що колишні землі авіаційного полігону в Камінь-Каширському районі були незаконно передані в користування Камінь-Каширського лісгоспу, який здійснював на них лісозаготівельні роботи. Загальна площа цих земель становила 6947,8 гектара орієнтовною ринковою вартістю понад 80 мільйонів гривень.

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави у судах прокуратури Західного регіону України Василь Майорчак, завдяки наполегливій та послідовній позиції прокуратури вдалось відстояти в апеляційному суді законне судове рішення і, таким чином, захистити порушені інтереси держави у сфері земельних відносин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus