USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У впізнаного «беркутівця» від повідомлень із прокльонами виробилась СМС-фобія

12 Грудня 2013 12:27
Впізнаний користувачами соцмереж працівник «Беркуту» зараз лежить в лікарні та боїться вмикати мобільний, бо йому надходить на телефон по 700 смс із прокльонами, - пишуть «Вести».

Користувачі соцмереж почали цькування бійців «Беркуту», обличчя яких зафіксували камери під час розгону Євромайдану і бійки біля Адміністрації президента.

Наразі, найбільше зацькували виконувача обов’язки командира третьої роти «Беркуту» старшому лейтенанту Євгену Антонову, чиї фото із розгону Євромайдану 30 листопада швидко розповсюдили по інтернету. Саме цей лейтенант, на думку громадськості, віддавав накази про силовий розгін мирного мітингу, а також побив фотокореспондента Reuters Гліба Гаранича.



Користувачам мереж вдалось швидко дізнатись все про сім’ю Антонова, а також його номер телефону та адресу.

«Він лежить у відомчій лікарні МВС з 30 листопада. В операції під АП не брав участі. Складно уявити, що саме він так жорстоко бив протестувальників – він позитивна людина. Телефоном Антонов зараз не користується. Як тільки включає, туди приходять по 700 смс з прокльонами», – розповідають колеги бійця.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада бійці «Беркуту» розігнали мирний мітинг на Майдані Незалежності із застосуванням грубої сили. Травм зазнали десятки мітингувальників та журналістів. Останні розповсюдили в мережі фото, зроблені під час розгону мітингу, на яких видно обличчя спецпризначенців МВС. Користувачі мережі ідентифікували деяких із учасників бійки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Загреб Показати IP 12 Грудня 2013 12:48
Теперь етому интелектуалу в монахи нужно записааться. и дитей записать чтоб черти на сковороде нежарили.
Роман Показати IP 12 Грудня 2013 18:51
Я надіюсь ,що його ще й посадять. ( Якщо це він віддавав такі накази)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus