USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У 2012-му усі першачки вчитимуть іноземну мову

31 Серпня 2011 12:24
Вже з 1 вересня 2012 року усі першокласники вивчатимуть іноземну мову та природознавство.

Про це під час обласної конференції освітян у вівторок, 30 серпня, розповів начальник управління освіти на науки Волинської ОДА Михайло Попович.

За його словами, у 2012-201З навчальному році увійдуть в дію нові державні стандарти початкової освіти.

«Буде введено з першого класу викладання іноземної мови, повернуто в навчальні плани викладання природознавства замість предмету «Я і Україна», – доповів він.

«Крім того, з другого класу розпочнеться викладання інформатики, а тому потрібно готувати вчителя і матеріальну базу шкіл, особливо І ступеня, щоб вивчення предмету було якісним», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, на цій же конференції Попович розповідав, що значна частина волинських вчителів «не дружить» з комп’ютерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Свідомий громадянин Показати IP 31 Серпня 2011 13:40
А чого тільки з першого? Давайте ще з дитячого садка. Давайте ще з десяток предметів введемо. Хай учні не розслабляються... А чого тоді жаліються, що після школи діти виходять криві, горбаті, хворі на букет хвороб... Та та англійська нафіг здасться після закінчення школи мінімум 80-90% випускникам сільських шкіл. Ліпше б якісно виклади предмети, які найбільше користуються попитом на ЗНО, щоб учні не бiгали з 10 класу по всяких репетиторах. Бо постає питання: якого хрєна вчити в школі укр. мову, математику і т. д., якщо потім все одно рік-два ходитимеш до репетирорів і платитимеш "сумашедші" кошти?! Браво безкоштовній освіті!
яяя Показати IP 31 Серпня 2011 14:09
Я підтримую "свідомого громадяна"" - "грузимо" дітей і на ліки збираємо гроші
Mirna Показати IP 31 Серпня 2011 14:33
діти ще в садочку прекрасно освоюють іноземну і не тільки! і це краще для них самих! інша справа, щоб навантаження не було надмірним і умови навчання хороші!
Лучанка до Mirna Показати IP 31 Серпня 2011 17:57
Згідна, смішно читати таке: "а та англійська нафіг здасться після закінчення школи мінімум 80-90% випускникам сільських шкіл" для поч. треба самому хотіти це вчити,а іноз. мови треба знати, а не матиматику чи фізику!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus