USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі відбувся великодній квест для молоді. ВІДЕО

8 Травня 2013 10:27
У великодні дні у Ковелі відбувся «Великодній квест» для молоді.

В інтелектуально-пошуковій грі дівчата та хлопці не лише відповідали на запитання з історії Ковеля та телефонували до «зіркових» українців, а й шукали заздалегідь заховані по місту крашанки та думали над тим, як оригінально привітати ковельчан зі святом Великодня. Хлопці та дівчата, які зареєструвалися для участі у Великодньому квесті, увійшли до складу трьох команд.

Команди намагались бути оригінальними, готуючи великодні привітання, - повідомляє «Телевізійний центр Ковель».

Великодня тематика була визначальною і в інших завданнях квесту. Наприклад, учасникам гри запропонували знайти заховані заздалегідь крашанки та писанки: у цьому їм допомагали дорожні вказівники та карта місцевості. А згодом тінейджери змагались і у командній естафеті на швидкість пересування з великодніми яйцями.

Окрім спритності та кмітливості учасникам квесту потрібна була й ерудиція. Наприклад, для того, аби назвати міста-партнери Ковеля або ж імена тих українців, хто є справжніми героями. Втім, у кожного з учасників — своя думка щодо складності ігрових завдань.

А ще дівчата та хлопці телефонували зіркам українського шоу-бізнесу та спробували себе у ролі детективів, розшукуючи серед перехожих людину за вказаними характеристиками. Окрім позитивних емоцій учасники квесту отримали і різноманітні призи.

За підсумками всіх конкурсних завдань перемогу в грі здобула команда «Молодь ВО!»: саме таку назву отримала і нова громадська ініціатива молодих волинян.
Гарним доповненням до квесту став і великодній стіл з пасками та крашанками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus