USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лучан забрали землю, а обіцяні квартири так і не надали

11 Жовтня 2013 18:18
Обіцяні квартири за вилучені земельні ділянки так і не надало лучанам Державне Підприємство «Волинський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

З проханням про допомогу до Луцької міської ради звернулась лучанка Галина Новосад, яка розповіла, що держпідприємство вилучило у мешканців будинку, що на вулиці Винниченка 53, 7 соток землі, натомість пообіцявши забезпечити громадян квартирами. Доповідач вважає, що якби у Луцькій міській раді не приймали суперечливих рішень, їй не довелося б стільки раз відповідати у суді.

«Це приносить страшенні моральні страждання та матеріальні збитки», - жаліється жінка.

ДП «Волинський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» у відповідь на судовий позов подало зворотній.

На це депутат Луцької міської ради Анатолій Бірюков порадив представнику підприємства Володимиру Павлишину відізвати позов, щоб «остаточно не втратити обличчя».

Своєю чергою, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов зауважив, що це – порушення права власності.

«Якщо державному підприємству так кортить заволодіти землею, необхідно віддати обіцяні квартири громадянам. Ймовірно, після цього вони обов’язково підуть вам назустріч», - звернувся народний обранець до представника «інституту».

Тож депутати вирішили розглянути проект рішення на 46 сесії Луцької міської ради, попередньо підготувавши усі необхідні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus