USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьк на ярмарок збираються Марія Матіос та Любко Дереш

21 Вересня 2013 10:51
Уже Восьма книжкова виставка-ярмарок «Книги Великої Волині» пройде у Луцьку. Захід триватиме з 26 по 28 вересня, а участь у ньому візьмуть відомі сучасні письменники Любко Дереш та Марія Матіос, – повідомив Молодіжний портал Волині.

Так, на Театральному майдані та у Палаці культури міста Луцька діятиме книжковий ярмарок, де відбудеться торгівля українською книгою від видавництв-учасників (ПрАТ «Волинська обласна друкарня», ВОРВП «Надстир’я», ПВД «Твердиня», ВМА «Терен», книгарня «Руніка», СНУ ім. Лесі Українки, «Ключі», «Піраміда», «Видавництво старого Лева», Львівський політехнічний університет, «Дух і літера», журнал «Малятко» та інші).

У триденній програмі виставки передбачаються книжкові презентації відомих волинських авторів, зокрема: Надії Гуменюк, Івана Корсака, Володимира Лиса, Йосипа Струцюка, Олександра Клименка, перекладів Василя Слапчука, Олени Криштальської та Василя Гея польською мовою тощо. Відбудуться автограф-сесії, живі діалоги із запрошеними письменниками, серед яких Лявун Валасюк та Микола Сенкевич (Брест), Войцех Пестка, Збігнев Фрончек (Польща), Володимир Ткаченко, Оксана Кротюк (Київ), Лідія Рибешко (Рівне), Михайло Пасічник (Житомир). Почесні гості виставки-ярмарку: Мирослав Дочинець, Марія Матіос, Любко Дереш, Андрій Кокотюха. Вони зустрічатимуться зі своїми шанувальниками 26-27 вересня в Палаці культури міста Луцька.

Також відбудуться круглі столи на тему «Волинська книга в контексті українського книговидання, книгочитання та книгорозповсюдження» (26 вересня, 15.30 година), «Від абетки до бестселеру» (28 вересня, 10.00 година).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 21 Вересня 2013 21:24
Нумо, Марічка Матіос збирати пляшки по Соборності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus