USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцька з’являться міста-побратими у Білорусі

13 Вересня 2013 12:07
Меморандум про співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» (Україна) та Новогрудським районним виконавчим комітетом Гродненської області Республіки Білорусь в рамках міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів», ініціатором створення якого є наше місто, підпишуть сьогодні.

13-15 вересня делегація з Луцької міської ради у складі заступника міського голови Тараса Яковлева, начальника управління туризму та промоції міста Наталії Бунди та радника Луцького міського голови, виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» Геннадія Друзенка перебуває з офіційним візитом у містах Новогрудок та Ліда Гродненської області Республіки Білорусь з метою налагодження співробітництва у сфері транскордонного історико-культурного туризму та, зокрема, реалізації міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів». Про це повідомили в управлінні туризму та промоції Луцька.

15 вересня такий же Меморандум про співпрацю буде підписано з Лідським районним виконавчим комітетом Гродненської області.
Таким чином, проект «Шлях Гедиміновичів» вже має партнерів з трьох країн: Литва, Польща, Білорусь. Паралельно ведуться перемовини з Румунією, Молдовою та Латвією.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКА З'ЯВИВСЯ МІСТО-ПОБРАТИМ ІЗ ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ

Крім того, 14-15 вересня з метою отримання досвіду та налагодження співпраці у реалізації проектів делегація візьме участь у семінарі, що відбуватиметься в рамках міжнародного проекту «Дух предків живе в наших серцях» Програми транскордонного співробітництва Латвія-Литва-Білорусь Європейського інструменту добросусідства та партнерства 2007-2013 рр., а також у фестивалі фольклору з нагоди 690-річчя міста Ліда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus