USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій райлікарні – нове дитяче відділення. ФОТО

20 Серпня 2011 15:31
У Луцькій районній лікарні офіційно відкрили відремонтоване дитяче відділення – капітальний ремонт зробили за кошт благодійників.

Як повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації, відкривали відділення 20 серпня обласні та районні високопосадовці: очільник волинської ОДА Борис Клімчук, голова Волиньради Володимир Войтович та голова Луцької РДА Володимир Демчук. Вікдривав відділення і нардеп від Партії регіонів Анатолій Горбатюк.

Відділення розраховане на 20 ліжок. Тут є 11 палат, з яких 6 - з поліпшеними умовами перебування, а також маніпуляційний кабінет та блок приготування дитячих сумішей.

Ігрові кімнати обладнані кульковими басейнами, дитячими меблями, іграшками телевізором та DVD-програвачами.

Ремонтні роботи здійснювались за рахунок благодійних внесків сільськогосподарських підприємств та приватних структур, які знаходяться на території Луцького району.

Благодійники на ремонт закладу перерахували 300 тисяч гривень. З районного бюджету на капремонт відділення виділили 100 тисяч гривень.

«Ці бізнесмени не тільки справно платять податки, а й виділяють кошти на спорудження та ремонти соціально-важливих об’єктів. Це – яскравий приклад державно-приватного партнерства, результати якого конкретні та корисні громаді», – подякував благодійникам Клімчук.









Довідково:

Будівництво здійснювалось безкоштовно організаціями «Тиверія» та СП «Шинака – Україна». Спонсорську допомогу надавали СП ТОВ «Модерн-Експо», ТОВ «Веселе Агро», СГ ПП «Рать», СГ ТОВ «Лище», АФ «Світанок-сервіс», СГ «Україна». Обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» надав гуманітарну допомогу у вигляді лікарняних ліжок на суму 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марта Показати IP 21 Серпня 2011 13:40
Які насичені дні для владців! От чого Бориса Петровича відкликали з відпустки - всюди треба замельдуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus