USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку молитимуться за журналістів

2 Червня 2011 15:18
З нагоди професійного свята журналістів у Луцьку відслужать молебні за здоров’я представників цього фаху та заупокійні літії за душі померлих працівників ЗМІ.
Щоправда, представники УПЦ КП і УПЦ молитимуться у різні дні.
Так, у п’ятницю, 3 червня, відбудеться служба у Свято-Покровському кафедральному храмі міста Луцька. Вона розпочнеться о 9-й годині ранку. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
А безпосередньо у День журналіста о 8:30 почнеться богослужіння у кафедральному соборі Святої Трійці, що у Луцьку, – повідомляють у єпархії УПЦ КП.
До молитви запрошують усіх керівників ЗМІ, журналістів, їхні родини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прощений Богом Показати IP 2 Червня 2011 16:57
Треба молитись за брехунів, за їхні продажні шкури. І нехай в неділю вони самі стають на коліна і голосно моляться. Може Бог дослухається до молитов, і прийде прощення. І нехай попам в жертовник побільше грошей кидають - це теж буде враховано при прощенні. По спецтарифах: за кожен гріх середньої тяжкості - по 100 гривень, за тяжкий гріх 300 гривень. Страшно дивитись, як вони чиновників за злодійство мучать! Останні мріють про щасливе і безтурботне життя без цих писак, а ті не вгавають - знущаються.
Exaboto Показати IP 3 Червня 2011 09:16
дуже цікава інформація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus