USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку підтримували ТВі. ФОТО

9 Вересня 2012 13:21
Понад 50 підписів на підтримку телеканалу ТВі та свободи слова в Україні вдалося зібрати 8 вересня на Театральному майдані Луцька.

Про це інформує ВолиньPOST.

Акції у підтримку телеканалу ТВі, трансляцію якого припинили у багатьох областях, відбулися 8 вересня по всій Україні. За різною інформацією, з початку липня трансляцію каналу припинили понад 60 операторів кабельного телебачення.

У Луцьку повідомлення про акцію розповсюдили через мережу Facebook.

Утім, акція виявилася не настільки масштабною, як у інших містах.

Підтримати телевізійників зібралися переважно журналісти, громадські та політичні діячі.

Зокрема, на площу прийшли депутати обласної та міської рад від ВО «Свобода» Андрій Калахан, Анатолій Вітів та Святослав Боруцький.

Ініціатор акцій в Луцьку Костянтин Байчук запропонував присутнім на плакаті написати послання Президенту України Віктору Януковичу: «Янукович, не чіпай ТВi та свободу слова!!!» та підписатися під цими словами всім бажаючим. Депутат та журналіст Андрій Калахан додав послання фразою «Народ цього не забуде!».

Депутат каже: те, що відбувається нині з телеканалом ТВі дуже подібне до того, що відбувалося у 2004 році з телеканалом «5 канал», коли на нього намагалися натиснути, відключаючи трансляцію.

«Явних утисків свободи слова на Волині поки що немає. Але процес згортання свободи слова у зв’язку з виборами відчувається. Дуже рідко можна почитати альтернативну думку чи критику», - зазначає Калахан.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 9 Вересня 2012 16:25
50 підписів на більш як 200 тисячний Луцьк? Янукович точно злякається
йован Показати IP 9 Вересня 2012 17:41
пятдесят голосів на підтримку - це дуже серйозно ! Тепер точно не закриють.
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2012 21:14
Ну чому нам тут так хочеться видавати бажане за дійсне? І чому тут всі так бажають саме цього?
ЦЕНЗОРнет Показати IP 10 Вересня 2012 09:11
Гей-гей, "5 Канал" вже навіть нітрохи не має нічого спільного з тим джерелом правди, що був 8 років тому. Зараз можна дивитися лише хіба "ZIK" чи той же ТВі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus