USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочав роботу консультаційний центр. ФОТО

30 Вересня 2013 17:42
Відсьогодні, 30 вересня, у Луцьку буде діяти консультаційний центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Основні завдання консультаційного центру – це надання необхідної інформації громадянам, також юридичним особам, не залежно від форми власності, а також інформаційно-просвітницька робота серед населення.
Серед почесних гостей, які побували під час відкриття консультаційного центру, був заступник міського голови Юрій Вербич, представник державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва в області Олег Савчук.
«Давно пройшли ті часи, коли підприємці боялися пожежників, як карального органу», - зазначив Савчук.

У вітальному слові начальник управління ДСНС України в області Володимир Грушовінчук запевнив лучан у тому, що кожен, хто звернеться за консультацією, безкоштовно отримає кваліфіковану відповідь від співробітників центру в найкоротші терміни. Також пан Грушовінчук зазначив, що скоро схожі центри розпочнуть свою роботу і в інших містах Волині.
Як зазначив Володимир Грушовінчук, працівники установи опрацьовуватимуть інформацію цілодобово, консультуючи громадян не лише особисто, але й по телефону, та у режимі онлайн.

Не оминули увагою і людей з обмеженими фізичними можливостями – спеціально для таких відвідувачів працює кабінет на першому поверсі, дістатись до якого візочникам буде просто.
Звертатись за консультацією громадяни та юридичні особи можуть:

• за адресою Луцьк, вулиця Грибоєдова, 1;
• за телефоном (0332) 23-03-04;
• на сайт: www.volyn.mns.gov.ua;






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus