USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку стартувала бібліоосінь. ФОТО

22 Вересня 2013 12:00
«Бібліоосінь» стартувала у центральній бібліотеці для дітей, що у Луцьку, по проспекту Грушевського, 1.
Бібліотечні працівники розпочали збір багатого «врожаю» на найкращих читачів бібліотеки, лідерів літнього читання, на творчих і талановитих дітей.
У переддень святкування всеукраїнського Дня бібліотек в книгозбірні оголосили чимало цікавих заходів. Серед них: організацію 26 вересня читацького-шоу «Бібліотечний Х-фактор» за участю найкращих і талановитих читачів бібліотеки.
Кожен відвідувач бібліотеки з 20 вересня може долучитися до інтерактивного опитування «Бібліотека моєї мрії», де на ілюстрованому плакаті необхідно написати свою ідею, побажання, які читачі хочуть реалізувати у бібліотеці сьогодні, або в недалекому майбутньому. Найбільш реальна і найцікавіша ідея, за яку проголосують відвідувачі бібліотеки, буде втілена в книгозбірні й автор отримає подарунок.

Для читачів з 23 вересня по 23 листопада оголосили акцію «Приведи друга у бібліотеку». За кількістю запрошених до бібліотеки своїх друзів, знайомих, батьків, оберуть чемпіона, який теж отримає заохочувальний приз від працівників бібліотеки.
А ще - оголосили 10 номінацій до яких увійшли найкращі читачі бібліотеки. Серед номінацій є: «міс-фентезі», «спринтер читання», «казкова принцеса», «бібліо-маля», «творча зірка бібліотеки», «читаюча сім’я».

Центральна бібліотека для дітей запрошує усіх мешканців Луцька на «бібліоосінь»!


Ніна БОЧАРОВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ольга Показати IP 22 Вересня 2013 16:32
Що вже тільки не видумують,щоб привести людей у бібілотеки,тим більше дітей.Не ходять студенти до бібліотеки не то, що діти.Пусто в залах, сидять тільки одні бібліотекарі,які одержуть зарплату, більшу ніж токар на заводі,попивають кавусю і теревенять,хто що купив і в що одівся.Це надихає на роздуми чи потрібно стільки бібілотек у місті, чи краще ті кошти, а вони чималі на утримання бібліотек іде величезна сума кинути на дитячі садочки, яких катастрофічно не вистачає, а діток ой,як багато.А не фінасувати пусті зали бібліотек
Лана Показати IP 24 Вересня 2013 10:44
Відповідь на коментар Ольги. Ви самі краще приведіть у бібліотеку своїх дітей, родичів, знайомих. Нехай діти привчаються до хорошого, до добрих і мудрих книжок. Будують і відкривають нічні бари, ресторани, де діти п'ють, приймають наркотики, це вам напевне подобається, коли гинуть діти.
Відповідь на коментар Ольги Показати IP 1 Жовтня 2013 19:24
Дуже шкода що таким чином Ви думаєте про роботу бібліотек та їхніх працівників - ті що читають приходять і цікавляться слітературою - класикою та новою, організовують уроки для діток. Головне бажання!Прийдіть покажіть, навчіть, що вмієте Ви. Адже найперші вчителі, які прищеплюють любов до книги - це Ви батьки! На жаль дуже шкода що не вистачає садочків для діток - але з цим питанням Ви зверніться до своїх можновладців, які попродавали приміщення і на чужі не зазіхайте. Коли буде про це розмовляти зі своїми колегами за чашкою кави - подумайте про те що сьогодні на ніч Ви своїй дитині почитаєте казку, яку візьмете все в тій же бібліотеці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus