USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку вчилися ловити терористів. ФОТО

31 Серпня 2011 09:12
У Луцьку в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 30 серпня відбулися тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей – у готелі «Лучеськ» вчилися проводити анти терористичну операцію.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Готель «Лучеськ» включений до переліку об’єктів інфраструктури «Євро-2012».

В учбовій антитерористичній операці взяли участь сили та засоби регіональних управлінь Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства з надзвичайних ситуацій України, Державної Пенітенціарної служби України, Львівського та Луцького прикордонних загонів, внутрішніх військ МВС України, а також представники Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради.

Навчання проводили, аби вдосконалити підготовку сил та засобів, що залучаються до антитерористичних заходів. А також забезпечити міжвідомчу взаємодію, коли проводяться анти терористичні операції на об’єкті з масовим перебуванням людей.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Manhattan Показати IP 31 Серпня 2011 09:59
Хай би краще безпритульних собак навчились ловити до Євро2012.
сусід Показати IP 31 Серпня 2011 13:02
А й справді - і потренувались би на собаках, і користь суспільству принесли..
VV Показати IP 31 Серпня 2011 13:21
А справді, а що буде з безпритульними собаками? Можливо їх вивезуть за 50 кілометрову зону. Але ж собаки назад знаходять дорогу. От якби хтось подумав про це. Ну наприклад вдаці з міської ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus