USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку заборонили палити суху траву

5 Квітня 2011 11:30
Служба оперативного реагування у Луцьку «15-80» має організувати оперативне реагування на звернення громадян зі скаргами на спалювання сухої рослинності та сміття, а відділ муніципальної дружини – забезпечити патрулювання на території міста.
Про це йдеться у розпорядженні луцького міського голови Миколи Романюка, яке забороняє спалювати тверді побутові відходи та залишки сухої рослинності на території міста, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради.
Повідомляється, що чергування відповідальних інспекторів буде організовано в період з 1 квітня до 15 травня 2011 року до 22-ї години.
Санітарно-епідеміологічна служба отримала завдання здійснювати періодичні рейди-об’їзди територією міста з метою виявлення та недопущення фактів спалювання залишків сухої рослинності та побутових відходів.
У нічний час контроль здійснюватиме Луцький МВ УМВС України у Волинській області.
Відділ екології має організувати роботу громадських інспекторів з охорони довкілля.
А керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності повинні тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних та прилеглих територій, санітарно-захисних зон, не допускати понаднормового накопичення відходів та їх спалювання.
У разі виявлення порушень, обіцяють у міськраді, на фізичних та юридичних осіб складатимуться протоколи про адміністративні правопорушення, які подаватимуться на розгляд адміністративної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus