USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку заборонили входити в клуб у вишиванці. ВІДЕО

18 Червня 2013 09:36
Через вишиванку в один із нічних клубів Луцька не пустили хлопця.

Про це пише ТСН.

Відвідувача, якого в українській національній сорочці не пустили в клуб, звати Вадим Панафідін. За його словами, у нічний клуб його не пустили, мотивуючи це тим, що вишиванка - це «не клубний стиль».

«Я першим заходив у розважальний заклад. Перед входом мене зупинив чоловік віком близько 30 років. Він не представився, перегородив мені вхід рукою й сказав: «У тебе не клубний стиль». Додам, що я був у білій вишиванці з крайкою (пояс-вишиванка), джинсах та туфлях, без головного убору», - повідомив хлопець.

Як заявив Панафідін, зовні клубу не було ніяких покажчиків про те, що відвідувачам у вишиванках вхід заборонено.

«Я вступив у суперечку через «неклубність» вишиванки, одразу дістав телефон, щоб все відзняти на камеру. Побачивши це, один з тих, хто мене проводжав на вулицю, сказав, що потрібно піти з ним кудись поговорити. Я попросив його представитись, на що той чоловік просто зник за дверима закладу. Я спробував переконати, що вишивка - елемент української культури і є стильним одягом, на що мені сказали, що тут дрес-код. На вході в клуб дійсно є табличка, де намальовано, що в спортивному одязі заходити заборонено, але про вишиванку - ані слова», - повідомив Панафидин.

У нічному клубі отримати коментар з цього приводу не вдалося. Дівчина, яка назвалася Іриною, повідомила, що представники дирекції знаходяться не у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанин Показати IP 18 Червня 2013 09:44
Скільки можна піарити п'яного журналюгу? По ньому зразу видно провокатор ще той! "Дебіл" для цього Вадима це комплімент.
Факт до Лучанин Показати IP 18 Червня 2013 10:21
Це ти через монітор занюхав що він п`яний?
Факту до Факт Показати IP 18 Червня 2013 10:33
Подивись на його очі, чи для тебе він тверезий? Зрештою, якщо тверезий і таке плете, то хворий.
куб Показати IP 18 Червня 2013 09:52
Да, це ще має керівництво ВТ замислитись, які журналісти в їхніх рядах! Ганьба! П'яне бидло, ще й вишиванкою прикривається...
Стёпка БЕНДЕРА до куб Показати IP 18 Червня 2013 12:19
Местный бычок решил попонтоваться в национальной одежде. Что-то попутал праздники от обычной тусни и попойки в барёхе - постыдился бы показываться в национальной одежде в таких заведениях
Юлія Показати IP 18 Червня 2013 09:54
І знову стаття ні про що. Конкретно нічого не написано. Цікаво, а якби дівчина зайшла в сукні з елементами вишивки - її також не пустили?
Клуб КУБ до Юлія Показати IP 18 Червня 2013 14:42
Ну чого так скромненько з "елементами вишивки" нехай вже вдівається при повному параді: віночок з стрічками, червоні чоботи, і в клюб!!
Факт Показати IP 18 Червня 2013 10:22
Напишіть назву клубу. Обмеження на вхід є порушенням Конституції.
Стёпка БЕНДЕРА до Факт Показати IP 18 Червня 2013 12:29
Конституцию добре знаешь?! то добивайся своих конституционных прав в светлое время суток в более достойных темах, или вызывай милицию, посети хоть раз наш конституционный суд, но токо не пускай слюни на счёт своих конст.прав
несправедливість Показати IP 18 Червня 2013 10:26
Були 2 рази в Золото і 2 рази нас не пустили бо ми не відповідали за їхніми словами дрес коду,хоча одягнені були не у спортивному.Більше туди ні ногою
Олег Показати IP 18 Червня 2013 10:35
Добре, що не пустили, а то б він вишиванку об.... Хлопець явно хотів конфлікту.
РЕАЛЬНЫЙ до Олег Показати IP 18 Червня 2013 17:11
В видеоролике видно, что ХЛОПЕЦ ПРОСТО ХОТЕЛ В ЭТОТ ВЕЧЕР ПОЛУЧИТЬ "В РЫЛО", бо так и нарывался НА КОНФЛИКТ
Андрій Показати IP 18 Червня 2013 10:41
Я теж вважаю, що це порушення прав людини. Факт того, що Вадим був випивший чи ні тут не грає ролі. Тут важливо, чи його не пустили через вишиванку. Ди*ілізм - у футболках з надписами про любов до Америки, Китаю і т.д. можна а в наших національних не можна. Тим більше що вишиванка коштує дорого і вона вишукана річ. А футболки в яких ходять в нічні клуба з гуманітарки і дешовки.
!!!. Показати IP 18 Червня 2013 11:04
Клуб і так вказувати не треба. Там чітко видно що то Рінг-кафе. Це просто капець та навпакаи мали б пропагувати національне вбрання, позор і ганьба такому закладу. А який у вас взагалі дрес-код, штани з матнею по коліна, розтягнуті майки-алкоголічки і кеди в яких приходить нинішня молодь чи як? Цікаво б чи не пустили б араба в клуб у іхньому національному вбранні?
лучани Показати IP 18 Червня 2013 12:43
Цей клюб для нацменів та імігрантів. Нема чого туди українцям ходити.
Ореста Показати IP 18 Червня 2013 12:54
Не важливо.який це клуб,в якому стані хлопець,Дивує сам факт: вишиванка - це «не клубний стиль».Беремо приклад з ПРидурків?
Андрій Показати IP 18 Червня 2013 17:57
1) про факт недопуску людини в клуб у вишиванці хочеться сказати лише одне: "докотились"... І неважливо чи він був напідпитку чи ні - мені цікаво чи всіх людей в алкогольному легкому сп'янінні не пускають у клуб?! Чи лише вибраних? 2) аж ніяк не помітив по розмові (до речі без матюків і слова "дибіл") хлопця у вишиванці того, що він п'яний.. 3) ох, як мені подобаються відповіді тут російською та ще й з такою жорсткою агресією людей від імені клубу! І це замість того, щоб перепросити і звільнити охоронця!.. 4) висновок напрошується сам по собі - люди, обирайте правильні і хороші заклади для свого відпочинку - їх, здається, вистачає у місті Луцьку! І вони якраз чекають гостей у вишиванках!
котигорошко Показати IP 19 Червня 2013 00:41
Здається проста вишиванка... а як діє...бояться ...це добре.Тре і собі одягнути.
Флешмоб Показати IP 19 Червня 2013 14:22
Треба замутити флеш-моб по походу в цей заклад у вишиванках! Зыбрати людей 20-30 ы запросити телебачення. От кльово буде на всю країну.
Вадим Показати IP 21 Червня 2013 23:11
Дійсно, багато довбнів дискутують чи я був випивший, чи ні, а проблема то в антиукрахїнських настроях!Щодо алкоголю: не пив, очі червоні - це технічний момент, коли уночі знімати на телефон за спалахом, це, ніби, як на фотках бувають червоні очі, а голос в кінці ніби "затянутий", бо ж емоційна напруга була, мене хотіли побити. І я не провокатор, я чоловік, який відстояв свою позицію, який не опустив голову і не був бидлом, коли "плювали" на його рідну землю, кажучи, що вишиванка - це одяг, який не достойний розважального закладу, який знаходиться на землі, за волю якої мої діди проливали свою кров!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus