USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У мікрорайоні Луцька знову свято. ФОТО

7 Вересня 2013 11:27
У мікрорайон «Вересневе» завітала вереснева осінь. А маленькі читайлики з дошкільного закладу №18, поспішили на гостину до оновленої, красивої і щедрої на цікаві книги бібліотеки №3 для дітей, що віднедавна відкрилась після капітального ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Палиця відкрив футбольні поля у луцьких школах. ФОТО. ВІДЕО

З трепетом переступили поріг бібліотеки маленькі відвідувачі, де їх з радістю зустріли працівники книгозбірні. Діти з захопленням знайомились з новими книгами і дитячими журналами, слухали цікаву розповідь бібліотекарів Світлани Слабецької та Марії Марищук, чим є бібліотека і як стати найкращим її читачем, відгадували загадки про казкових героїв.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Ігор Палиця перевірив рівень готовності басейну на Вересневому. ФОТО

Веселі і захоплені діти залишали бібліотеку, пообіцявши , що невдовзі знов завітають сюди і обов’язково ще й зі своїми батьками.
Бібліотека у мікрорайоні згодом буде мати новий статус «бібліотека сімейного читання». Саме в ній зібраний книжковий фонд, який задовольнить читацькі інтереси як найменших читачів, школярів так і їх батьків і всіх мешканців мікрорайону. Поруч з бібліотекою відкрився і дитячий майданчик збудований за фінансової підтримки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мікрорайоні Вересневе – новий будинок культури. ФОТО


Щодня до просторої бібліотеки поспішає дітвора, щоб цікаво і з користю провести свій час.






Ніна БОЧАРОВА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 9 Вересня 2013 10:18
МОЛОДЦІ! Дякуємо і бібліотекарям і тим, хто зробив ремонт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus