USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нью-Йорку відбулась світова прем'єра фільму «Кличко»

29 Квітня 2011 14:14
На ньюйоркському кінофестивалі Tribeca Film Festival відбулась світова прем'єра фільму про братів Кличків.

Публіці вперше представили повну версію фільму "Кличко" про українських чемпіонів, який знятий німецькими документалістами, пише "ТСН".

Картина не залишила байдужими ні пересічних глядачів, ні кінокритиків, які вже встигли назвати її однією з найцікавіших робіт на фестивалі.

Самі брати Клички, які прилетіли у Нью-Йорк особисто презентувати картину, задоволені режисерською роботою Себастьяна Денхардта.

"Авторам фільму вдалося показати нашу з Володимиром історію з несподіваного боку. Вони не тільки побували в тих місцях, де раніше жила наша родина (навіть у Казахстан літали!), але й знайшли унікальні архівні кадри, про які ми самі встигли забути. Сподіваюся, що глядачі із задоволенням подивляться цей фільм", - сказав Віталій Кличко.

16 червня фільм виходить у німецький прокат - заявки на показ подали вже близько 500 кінотеатрів. У планах - показ фільму українському глядачеві.

Відзначимо, що 112-хвилинна картина знята на трьох мовах - англійській, німецькій та російській. Географія зйомок вражає - від України і Казахстану до Німеччини і США.

У картину увійшли інтерв'ю з братами, їхніми рідними та друзями, колегами та однодумцями.

Глядачі дізнаються про те, як українські чемпіони використовують свою популярність для благодійної діяльності в усьому світі, а також про те, чому Кличко-старший вирішив займатися політикою.

"Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів. І це ще більше допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких сьогодні знає весь світ", - зазначає режисер фільму Себастьян Денхардт.

Додамо, що картина "Кличко" бере участь у фестивальній програмі документальних фільмів. Tribeca Film Festival триватиме до 1 травня, тоді ж стануть відомі переможці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus