USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США арештували вихідця з України - грабіжника банків

31 Березня 2011 09:09
Поліція міста Нью-Йорка заарештувала вихідця з України Марата Михайлича за звинуваченнями в серії банківських пограбувань.

Про це інформує Кореспондент .

Михайлич вважався одним з найбільш розшукуваних грабіжників на території США. Його фотографія і прикмети були опубліковані в базі даних розшукуваних ФБР злочинців. До його імені була приписка з прізвиськом Святковий бандит, оскільки основні пограбування, як стверджує прокуратура, він здійснив під час різдвяних канікул.

Михайлича було затримано без опору у вівторок, 29 березня, в нью-йоркському районі Квінс під час спільної операції нью-йоркської поліції та ФБР.

Співробітники ФБР вийшли на слід Михайлича, виявивши автомобіль Toyota Camry, який було викрадено підозрюваним у Нью-Йорку. Співробітники правоохоронних органів вважають, що Михайлич викрав автомобіль після пограбування відділення банку Cathay Bank in Edison в Нью-Джерсі 28 березня.

Усього на рахунку Михайлича, за даними ФБР, 9 пограбувань, 8 з яких було здійснено в Нью-Йорку. Як зазначає газета New York Times, слідчі ФБР вважають, що Михайлич витрачав гроші на героїн.

Як заявив помічник директора ФБР, арешт Михайлича повинен стати попередженням для тих, "хто бажає взяти зброю, пограбувати банк і поставити під загрозу життя невинних людей".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus