USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька «флешмобила» молодь. ФОТО

14 Жовтня 2012 13:26
Понад 100 школярів та вихованців луцьких коледжів і училищ влаштували на Театральному майдані відразу два флешмоби. Потанцювавши, вони дарували лучанам «вільні обійми».
Акція відбулася 13 жовтня.

Як розповів один з організаторів дійства Ігор Демковський, ініціатива організації танцювального флешмобу належить луцьким школярам, а до них приєдналися вихованці коледжів та училищ міста. «Такі дійства відбувалися не один раз, тому ідея - не нова», - зауважив він.

Також активіст повідомив, що ініціатори самостійно підбирали мелодії для танцю та формували хореографію. У репертуарі юних флешмоберів опинилися різноманітні композиції: і «Macarena» дуету «Los Del Rio», і «Sex bomb» Джо Кокера, і «Белые розы» гурту «Ласковый май» та інші мелодії.

Потанцювавши, молодь не спинилася, а дістала таблички з надписами штибу «Вільні обійми», «Обійму за посмішку». Вони підходили до перехожих та пропонували їм обійми. Дехто сприймав таке проханням з подивом, але більшість з радістю погоджувалися.

Довідково:

Організатори акції Учнівський парламент Луцька, громадські організації «Ми+» та «Молодіжна платформа Волині».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Каріна Показати IP 14 Жовтня 2012 21:29
дітки)
Александр Показати IP 15 Жовтня 2012 12:34
Они бы еще и в "ручеек" поиграли бы с прохожими))) Не стоило бы двор средней школы или пионерского лагеря переносить на центральную площадь города.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus