USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Верховній Раді хочуть змінити межі міста Любомля

4 Квітня 2011 10:54
До Верховної Ради України внесений проект постанови, відповідно до якого межі міста Любомля, що на Волині, розширюються за рахунок включення земель окремих сільських рад.
Текст проекту постанови № 8317 про зміну і встановлення меж міста Любомля Любомльського району Волинської області внесений групою депутатів і розміщений на сайті Верховної Ради, – інформує Україна Комунальна.
Як ідеться у пояснювальній записці, складений проект передбачає включити в межі міста, окрім 965,0 гектара земель, які знаходяться у віданні Любомльської міської ради, ще 218,26 гектара земель Бірківської сільської ради, 1,05 гектара земель Вишнівської сільської ради, 14,29 гектара земель, які знаходяться у віданні Запільської сільської ради Любомльського району.
Таким чином, площа земель міста Любомля після внесення відповідних змін згідно з проектом становитиме 1198,6 гектара.
Необхідність встановлення нової межі міста обумовлена змінами, які відбулися у складі та конфігурації земельних угідь, по яких проходить межа міста: нове житлове будівництво, проведення земельної реформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus