USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У ВНУ роздавали звання професорів і академіків. ФОТО

24 Травня 2011 14:50
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулось урочисте засідання вченої ради – тут у святковій атмосфері близько 60 науково-педагогічних працівників та співробітників університету отримали відзнаки за плідну роботу.

Урочисту вчену раду у вівторок, 24 травня, приурочили до відзначення Дня університету, адже цьогоріч ВНУ святкує 75-річний ювілей від заснування.

Ректор вишу Ігор Коцан привітав студентів та викладачів зі святом та розповів, що пріоритетні напрямки роботи університету - це і важливість отримання студентами практичних знань, комерціалізація наукових розробок, наукові праці тощо

«Є 25 організацій, які контролюють наш університет, і лише 3, які сприяють. Це Міністерство освіти, місцева влада (обласна та міська) і академія наук», – висловився він.

«Але тільки щоденна праця наших викладачів та студентів виведуть нас на провідні європейські рубежі», – сказав очільник вузу.

Цього дня диплом Академіка Академії економічних наук України вручили професору Миколі Карліну, диплом члена-кореспондента Академії економічних наук України отримала кандидат економічних наук, доцент Віра Ліщук. Атестат професора вручили політологу Валерію Бортнікову та іншим.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк під час урочистості зазначив, що обласна влада буде всіляко сприяти університету, аби студенти цього вишу отримували якомога якісніші знання.

«Перше, що впадає в око, – це робота всього колективу. Тут на високому рівні виховний процес, хороша корпоративна солідарність і є серйозні напрацювання в науковому плані», – промовив він.

З нагоди Дня університету почесні грамоти десятьом працівникам ВНУ також вручили і від Луцької міської ради.

По тому присутніх розважали творчі колективи університету.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
юстас-алексу Показати IP 24 Травня 2011 14:57
Я шизію з цих неуків з Академії. Погляньте - на дипломі Карліна, на українській сторінці - неузгодження закінчень. Виходить так, що академіком обрали не Миколу Івановича, а ніби його дружину - Оксану Іванівну... Сором, який перекинувся на таких хороших і поважних викладачів...
Наталія Показати IP 24 Травня 2011 15:12
Там усе вірно, прізвище Карліна, значить, кого?- Карліну, аналогічно з прізвищем Калина, кого обрано?-Калину.
Саша до Наталія Показати IP 25 Травня 2011 10:23
прізвище - Карлін, кого - Карліна... Пор англ нормально, а на рідній на "2" бали...
випускник Луцького учительського інституту Показати IP 24 Травня 2011 15:35
Слова неука Курилюка про "виховний процес" шокують. Слова для слів. Аби щось ляпнути. В ВНУ проходить антивиховний процес. Ніхто з студентів в транспорті не звільнить місця горбатому дідусеві. ВНУ вичерпав себе. Діти з середнього класу, які завжди традиційно вчились тут, виїжджають вчитись за кордон, в Київ, Харків, Одесу, а ВНУ поповнюють діти з Нуйно, Черевахи, Рудки Щетинської, Бірок і Ракового Лісу. Вони лузають на зупинках насіння соняшника і питають: "дядьку, ви те, не знаєте, як заїхати до меланжового, там живе моя тьотка, хата з кірпіча, нові ворота і рябий собака?". Курилюк теж звідти, і такі курилюки будуть рухати вперед українську освіту.
до Наталія Показати IP 24 Травня 2011 15:44
Там не все вірно. Карлін Микола Іванович - обрали Карліна Миколу Івановича. Це вчать ще у школі у 5 класі. Миколо Івановичу, дякую Вам за Ваші лекції, небагато є викладачів такого рівня.
студентка ВНУ Показати IP 24 Травня 2011 15:55
Якщо його прізвище Карлін, то в даному відмінку буде "...обрала Карліна Миколу Івановича...". Очевидно, дані для заповнення брались в вельми розумної секретарки Коцана, про грамотність і культуру якої в місцевій Інтернет-пресі написано більше, ніж у Франції про Жану дАрк.
юстас - Наталі. Показати IP 24 Травня 2011 16:04
Карлін Микола Іванович. А Академія економічних наук обрала Карліна Миколу Івановича. Я так розумію, Наталю? Це ж якби присвоювали звання то присвоювали б Карліну Миколі Івановичу.
Піп Показати IP 24 Травня 2011 16:04
А на передній лавці сидять животаті попи з трьома підборіддями. На цих місцях колись сиділи секретарі обкомів. Попи їх замінили. Проміняли шило на мило чи часи на труси.
Роман Показати IP 24 Травня 2011 16:44
Карлін Микола Іванович постійно казав, що треба розігнати цих всіх київських академіків...
Наталія Показати IP 24 Травня 2011 22:29
Прошу пробачення, я думала, що його прізвище Карліна, а не Карлін.
wiking Показати IP 24 Травня 2011 22:36
Дійсно помилка у дипломі. Нічого дивного, це ж посередня якась академія. Це не Національна академія наук (НАН) України, а якась периферійна річ.
упс Показати IP 25 Травня 2011 01:13
А ведь документик обсуждаемый,можно считать не действительным.
Лучанка Показати IP 25 Травня 2011 08:19
А кореспондент недочув - університету всього лиш 71 рік, а не 75,бо минулого святкували 70-річчя навчального закладу! а те, що вчаться діти з навколишніх сіл - то це добре, якби вони не хотіли вчитись,було б гірше.Вони здобувають освіту і стають непоганими спеціалістами, у всякому випадку, кращі, ніж доморозщені міщани, діти "крутеликів", які і на пари не ходять! Ломоносов теж був з простолюдинів, не забувайте!
Bert O-Nill Показати IP 25 Травня 2011 12:07
Вони й англійської не знають. Має бути Karlin а не Karlina. Єх, академіки...
Наталя Показати IP 8 Листопада 2011 18:55
Вчив мене цей Карлін. З нього такий професор, як з Коцана ректор. Два чоботи - пара. Але грошенята любить брати. Особливо - з аспіранток. Їсти бідненькому треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus