USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Учасників стрілянини під Києвом відсторонили від роботи

6 Грудня 2016 09:07
Від виконання службових обов'язків відсторонені усі правоохоронці, причетні до скандальної спецоперації у Княжичах, яка завершилася перестрілкою і вбивством п'ятьох поліцейських.

Таке рішення прийняв тимчасовий керівник Національної поліції України Вадим Троян, - передає ТСН.

Відсторонені від роботи увесь особовий склад поліції, який брав участь у спецоперації, а також керівники трьох оперативних підрозділів Нацполіції у Киві, які відповідали за її проведення.

Зазначається, що таке рішення було прийнято для забезпечення повного і всебічного розслідування обставин трагедії у Княжичах.
Нагадаємо, 4 грудня під Києвом загинуло п'ятеро поліцейських внаслідок випадкової перестрілки між бійцями КОРДу, копами-розвідниками й співробітниками Державної служби охорони.

У селі Княжичі столичний карний розшук працював над затриманням небезпечної банди грабіжників. В одному з будинків розмістилися поліцейські-розвідники, у цей час в сусідньому будинку спрацювала охоронна сигналізація, на місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських. Група захоплення вирішила, що співробітники розвідки були захоплені злочинцями і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських-розвідників.

Зрештою, між держохороною та групою захоплення сталася перестрілка, яка забрала п'ять життів: загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД. Інформація щодо загибелі шостого правоохоронця не підтвердилася.

Керівництво Міністерства внутрішніх справ України призначило службове розслідування щодо інциденту. Також прокуратура встановлюватиме причини та обставини стрілянини.

За словами нардепа та радника глави МВС Антона Геращенка, родини правоохоронців, які загинули під час перестрілки у селі Княжичі під Києвом, отримають близько 700 тисяч гривень.

Окрім того, як повідомлялося трагедія у Княжичах може спровокувати відставку Міністра МВС Арсена Авакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 6 Грудня 2016 09:49
А Фацевич почесний ЛУЦК........
Гриць Показати IP 6 Грудня 2016 16:17
Грузинов на нари. Реформатори х-ві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus