USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Верховній Раді готують відставку Авакова

6 Грудня 2016 07:00
Законопроект про відставку Арсена Авакова з'явився на порталі Верховної Ради України.

Про це повідомляє агенція «Кримські Новини».

Народний депутат України Сергій Каплін зареєстрував «Проект постанови про відсторонення Авакова А.Б. від виконання обов'язків міністра внутрішніх справ».

Раніше в ефірі одного з українських телеканалів лідер Соціал-демократичної партії України Сергій Каплін назвав Арсена Авакова «вбивцею» через інцидент з перестрілкою поліцейських в Княжичах.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОДИЧАМ НЕ ВІДДАЮТЬ ТІЛ ЗАГИБЛИХ У ПЕРЕСТРІЛЦІ ПРАВООХОРОНЦІВ

«Коментуючи трагедію в Княжичах, скажу прямо, що Аваков - вбивця. На його совісті десятки тисяч людей, які загинули на Донбасі. Сотні хлопців з поліції, які загинули після так званих реформ в українській поліції. Коли починалися події на Донбасі, необхідно було навести порядок. Але Аваков разом з Антоном Геращенко політизували цей процес. А коли прийшов час реформувати поліцію і з кишень простих українців вийняли останні гроші, вони з бандою все розікрали», - заявив він.

Як стало відомо раніше, активісти увечері 5 грудня зібралися на Майдані з вимогою до президента України Петру Порошенко відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і його радників.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в ніч на 4 грудня в Княжичах проводилася операція по затриманню банди, яка грабує вже тривалий час будинки в Київські області. Правоохоронці підготували засідку. На місце виїхали спецпризначенці КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії), в одному з будинків розмістилися поліцейські розвідники.

В цей час сусідньому будинку спрацювала сигналізація, тож на виклик виїхали працівники Управління поліції охорони. Вони сприйняли поліцейських-розвідників за злочинців. В ситуацію втрутилися спецпризначенці з КОРД. Результат трагічний – стрілянина забрала життя п’яти людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
роуз Показати IP 6 Грудня 2016 08:54
ще і пашу петренка погнати мітлою, лузера яценюківського
Калігула Показати IP 6 Грудня 2016 10:14
Такого "спеца" мінімум рік назад ср*ною мітлою треба було гнати!! Все що міг спаскудив.
Клаус Показати IP 6 Грудня 2016 10:16
Палицю на його місце. Він порядок наведе!!!
Українка Показати IP 6 Грудня 2016 11:18
А сидіти хто буде в тюрязі? Знову уся Україна в д*рмі. Дякуємо Петі Барбарису що нас на*ахав і ще буде 2 роки махати. Купуйте конфетки Рошен і іжте на Новий рік
О? Показати IP 6 Грудня 2016 12:22
а як же молода "заступниця"? знов потрібно шукати роботу? ні .не можна зільняти- краіна втратить таких спеців.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus