USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Учасники АТО просять компенсувати гроші за ліки по рецептах

23 Листопада 2017 20:35
Учасники АТО та бойових дій підготували звернення до депутатів Волиньради, аби ті лобіювали питання компенсації ліків за рецептами. Їхнє звернення направлять у Міністерство оборони та Міністерство охорони здоров’я України.

Під час засідання чергової сесії Волинської обласної ради депутат Віктор Козак озвучив запит.

«Минулого місяця відбулися загальні збори учасників АТО та учасників бойових дій на Волині. За підсумками зустрічі вони дійшли висновку, що державна підтримку у сфері медицини має бути трохи кращою. Зокрема йдеться про те, щоб їх забезпечили ліками відповідно до рецептів лікарів, оскільки ліків, які нині затвердженні у переліку компенсації, недостатньо. Вони просили звернутися в Міноборни і Міністерство охорони здоров’я для вирішення цього питання. Тому прошу підтримати звернення захисників Батьківщини та направити його адресатам», - звернувся до присутніх Козак.

Присутні підтримали звернення.

Нагадаємо, що у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації цього року на обліку налічили 7602 учасники антитерористичної операції, яким встановили статус учасника бойових дій і які мають право на пільги.

Також раніше депутати облради зауважували, що волинських учасників антитерористичної операції та членів їхніх родин варто забезпечать автомобілями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Листопада 2017 20:40
а пенсіонера шо не треба компенсації?
Анонім Показати IP 23 Листопада 2017 20:56
Чорнобильці,Афганці,Учасники Великої Вітчизняної віїни,воякиУПА....відпочивають.
До аноніма Показати IP 24 Листопада 2017 18:55
Просто в тих інше вихованя і трохи совісті ще є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus