USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Учні мали заплатити 5 гривень», – луцький посадовець про конфлікт у маршрутці

19 Вересня 2018 12:49
Учні, які продемонстрували учнівські квитки у маршрутці №251, повинні були заплатити 5 гривень, адже, зі слів начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, цей маршрут не є міським.

Про це йшлося 19 вересня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Член комісії Олександр Кравченко розповів, що вчора він побачив у ЗМІ, що водій змусив учнів школи-інтернату заплатити повну вартість проїзду - 5 гривень. Водій мотивував це тим, що маршрут приміський. Тож депутат просив «розібратися» з цим перевізником.

Як підтвердив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, школярі таки мали заплатити за квиток по 5 гривень, бо маршрут №251 не є міським.

Натомість Олександр Кравченко пригадав, що свого часу 251 маршрут фактично «вбив» міський маршрут №30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 19 Вересня 2018 13:23
Скільки ще часу управління транспорту буде забезпечувати перевізнику Голубовичу І.А. (маршрут 251) монополію перевезення пасажирів по вул. Дубнівській? Чому тільки обіцянками відкриття нового маршруту від кільця вул Дубнівської відбиваються від мешканців Дубнівського масиву і вул Дубнівської слуги народу? Де той маршрут? Чому вкоротили маршрут №18, забравши його від того ж самого кільця? - Все на угоду Голубовичу!? .... Щось корупцією "пахне" ....
лучанка до лучанин Показати IP 19 Вересня 2018 14:13
а дітям-сиротам взагалі проїзд згідно Закону безкоштовний
Читач до лучанин Показати IP 19 Вересня 2018 22:10
Тут явне лобіювання інтересів Голубовича. Чому цього абсурду в організації перевезень пасажирів по вул. Дубнівській не бачить прокуратура? Варто пригадати як нагло створили маршрут 251 і витіснили більш-менш нормального перевізника на маршруті 30. Придумали що міські маршрути не можуть їздити в село. І з усіх маршрутів, які їздять в приміські села, відмінили лише маршрут 30. Всі решту міські маршрути продовжили і дотепер їздити в села (Боголюби, Липини, Гаразджу інші).
Пенсіонер Показати IP 19 Вересня 2018 13:57
А де таке написано, що не в міських маршрутках їхати маршрутом по місту треба платити по тарифах міжміських маршрутів? Може ще треба заплатити повну вартість маршруту ? Нехай цей шановний начальник покаже документ на який посилається за своєю "Правдою"
Реаліст Показати IP 19 Вересня 2018 14:33
Мабуть, Бога за бороду вхопив за ці пару дитячих гривень *пан* перевізник.... Були б люди працюючого віку, так ні - і з пенсіонера, і з каліки, і з дитини здере... Все в очах долари затьмили - і людяність, і співчуття. Бридота ...
Скільки до Реаліст Показати IP 19 Вересня 2018 15:11
можна тягти за всіх з тих "працюючих"? Яка в нас в області середня зарплата, чи вибір високооплачуваних робіт зашкалює, особливо для тих кому після 35-40 років і чи настільки вже та зарплата в багатьох більша за песію, при тому, що трати значно більші, бо ще є на утриманні діти шкільного-студентського віку. Задовбали вже. В нас на одного працюючого висить по десять пенсіонерів, інвалідів, багатодітних, інших "знедолнених".
мама Показати IP 19 Вересня 2018 15:15
от сс..а! Збагатився?
До Скільки Показати IP 19 Вересня 2018 16:11
У вас старі батьки є (були )? Та й самі вічно молодими не будете.... А якби з Вашими дітьми так поступили? Міські тарифи повинні діяти і на приміських маршрутах, але, лише в межах міста. Оце і все, як би там не крутили всякі Степанови.
Скільки до До Скільки Показати IP 19 Вересня 2018 16:48
ага, точно, молодими вічно точно не будемо, але й до старості з таким життям не дотягнемо. "Старі батьки" і діти шкільного віку є свої, а тому ще й за інших платити змоги нема і бажання теж. Крім того "старі батьки" отримують пенсію, тому хай їздять тим транспортом де є для них пільговий проїзд, а не тим де їм хочеться, за рахунок інших,бо мало кому що хочеться і зручно, може я виключно в таксі не маршрутному хочу їздити, але ж це не означає, що ті хто більш заможний мають з своїх доходів платити за це моє бажання.
скептик Показати IP 19 Вересня 2018 21:21
щось степанов занадто лобіює 251-й маршрут. чого б це ?
МИКОЛА до скептик Показати IP 20 Вересня 2018 20:16
МАРШРУТКА 251 Є ПРИМІСЬКОЮ А НЕ МІЖМІСЬКОЮ, ТАК ЯК І МАРШРУТКА 19 В СЕЛО ГІРКА ПОЛОНКА ТА ІНШІ ЩО ВИХОДЯТЬ ЗА МЕЖІ МІСТА. А ЧИНОВНИК ПРАВОВИЙ НЕВІГЛАС МАЄ БУТИ ЗВІЛЬНЕНИЙ ЗА НЕЗНАННЯ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ ТА КОРУПЦІЙНІ ДІЇ
МИКОЛА до МИКОЛА Показати IP 20 Вересня 2018 20:27
ЯКЩО ТО НЕ МІСЬКА МАРШРУТКА, ТО ЧОМУ ВІДПОВІДАЄ ЧИНОВНИК З ЛУЦЬКА, А НЕ ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ.КУДА ВІДНОСЯТЬСЯ ДАНІ СЕЛА....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus