USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У луцьку «Скарбницю мудрості» завітали з подарунками

18 Січня 2018 14:30
Свято завітало у першу приватну школу в Луцьку «Скарбниця мудрості». Дітям вручили солодкі подарунки та спільно помолилися за всіх лучан.

Із подарунками у Луцьку приватну спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів «Скарбниця мудрості» ВОБФ «Переображення» завітав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук 18 січня.

«Тут є багато діток із особливими потребами, а вони потребують від нас уваги, тому ми й завітали до в гості, щоб подарувати святковий настрій та подарунки. Це єдина приватна школа в Луцьку, сподіваюся, що в майбутньому приватна освіта розвиватиметься», - сказав Ігор Поліщук.

Та побажав усім добра, злагоди й Божого благословення.
Пастор церкви «Фіміам» Павло Миронюк звернувся до діток та побажав бути милосердними, допомагати один одному та прощати провини.
Зауважимо, що це єдина конфесійна школа в Луцьку із християнським напрямком.

Шестикласниця Аліса каже, що Різдво – одне із найулюбленіших її свят.

«Я люблю святкувати Різдво всією сім’єю, це гарне свято, адже Ісус народився, щоб нас спасти. У нас особлива школа і єдина на весь Луцьк – вона християнська. Тут хороші вчителі і вчать нас лише добра. Ми дякуємо Богу за те, що він нам дає та людям, які допомагають один одному», - каже дівчинка.
Усі присутні спільно помолилися за мир у кожній домівці та разом заспівали коляду.

Прес-секретар руху «R 500» Олена Нечипорук подякувала присутнім.

«У нас школа з інклюзивним навчанням і до нас завітали гості з міської ради, аби привітати наших діток. Це єдина приватна школа в Луцьку, яка працює вже впродовж семи років, відповідно в нас вже є 7 класів. Учнів небагато, по 14-17 людей у класі, що дає можливість індивідуально попрацювати з кожним. Ми також маємо для гостей сюрприз – діти спеціально для гостей підготували малюнок», - розповіла Олена Нечипорук та вручила його Ігорю Поліщуку.
Цікаво відзначити, що на малюнку діти подякували за гарний оновлений Центральний парк імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus