USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські автотраси перестали бути найгіршими в світі. Рейтинг

28 Жовтня 2015 09:08
Автомобільні шляхи — найболючіша і вічна тема для України. Багаторічні старання автодору оцінили у світовому рейтингу, і, на відміну від наших водіїв, дослідники обійшлись без нецензурної лексики, використавши суху мову цифр, - йдеться у сюжеті 24-го каналу.

132-ге — таке місце посіла Україна у світовому рейтингу якості автомобільних доріг.

Попри те, що автошляхи опинилися на восьмій сходинці з кінця рейтингу, Україна покращила свої позиції у порівнянні з минулим роком.

А ще у 2014-му дороги були найгіршими у світі.

Як з’ясувалось, в Габоні (130) і Киргизстані (131) автошляхи кращі, ніж в Україні. А от Мавританії (134), Гаїті (135) і М'янмі (136) варто повчитись у нас будівництву якісних доріг — їхній рейтинг нижчий.

Найкращі дороги у світі вже кілька років будують Об’єднані Арабські Емірати. На другій позиції Нідерланди. Сінгапурські автошляхи треті.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на найпроблемнішій ділянці автомобільної дороги Н-17 "Львів-Радехів-Луцьк" поблизу міста Радехова дорожники кладуть асфальтобетонне покриття.ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 10:36
Ви ж в Європу йдете,називаєте Україну центром Європи,а тішитеся тим,що стоїте на одному рівні з Гаїті та Мавританією. Чим тішитися? Ми за рік попали в першу десятку,двадцятку...сотку?
ввк до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 15:47
А хто тішиться чудік? Автор таким чином висміює владу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus