USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські другокласники отримають підручники з мультфільмами

2 Серпня 2019 16:42
Мультфільм у підручнику: невдовзі українські другокласники одержать незвичайні книжки.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Через QR-код у підручнику «Я пізнаю світ» школярі зможуть дивитися мультики на тему уроку. До створення таких книжок долучились телеканал «ПЛЮСПЛЮС» та видавництво «Ранок».

Над створенням такого підручника працювали 5 авторів. Клопітка робота тривала майже рік. Кажуть, що прагнули створити цікаву та, водночас, пізнавальну літературу для дітлахів.

У книжці на 120 сторінок автори розмістили безліч оригінальних малюнків та завдань. А на верхніх куточках сторінок зобразили QR-коди – за їх допомогою школярі зможуть дивитися мультики по темі уроку.

Мультфільми створив дитячий телеканал «ПЛЮСПЛЮС». Таке доповнення до навчального процесу схвалили і в Міносвіти.

Видавництво надрукувало майже 90 тисяч підручників. Більшість уже розвезли по школах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 4 Серпня 2019 14:48
Такі підручники були вже і минулого року, для першого класу і з тими ж таки Qr кодами , варто зазначити , що ці підручники будуть не в усіх школах, адже кожна школа сама обирає одну із двох програм НУШу , і відповідно підручники які рекомендовані до певної програми. Цей підручник і дійсно цікавий, але мінус в тому що , якщо учні навчаються по ньому в 1 му класі , то вже у другому , інтерес трохи зникає, адже показ того самого мультику вже не буде актуальним, хіба що телеканал випустить нові мультфільми. Тому раджу батькам переглядати усі підручники ЯДСЛ, адже їх більш ніж 6, і вже разом із вчителем обирати той , який є актуальним , цікавим та доступними, а головне навчальним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus