USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Українські військові під Слов’янськом потрапили у засідку

3 Червня 2014 09:46
У ніч на 3 червня група учасників антитерористичної операції потрапила в засідку дорогою з Ізюму до Слов'янська, інформує Українська правда з посиланням на повідомлення журналістки Анастасії Берези у своєму Facebook.

"Уночі група наших військових потрапила в засідку по дорозі з Ізюму в Слов'янськ. За попередньою (наголошую) інформацією, близько 13 людей поранені, серед них військовий оператор, один убитий", - пише вона.

"Подробиці з'ясовуються", - наголошує журналістка.

Група "Інформаційний спротив" підтверджує, що терористи напали на колону сил АТО, яка рухалася з Ізюму в район Слов'янська, є поранені й загиблий.

"При нападі був підбитий БТР українських силовиків. Зав'язався бій. У ході бойового зіткнення атака була відбита. З боку силовиків 1 загиблий, 13 поранених. Про втрати з боку терористів немає даних", - повідомив Дмитро Тимчук.

Як повідомив голова МВС Арсен Аваков, у Слов'янську проходитьактивний наступ сил АТО на позиції терористів-сепаратистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 3 Червня 2014 09:52
Хлопці тримайтеся.Сепаратисти здохнуть
гость Показати IP 3 Червня 2014 10:28
переживаю и за вашу Волынь и за свою Львовскую обл. так что в сепаратисты ты меня поспешно зачислил, но не скрою что против нынешней власти.
nika Показати IP 3 Червня 2014 11:22
Люди в переломные времена , когда пытаются сломать хребет нашей стране и нам, ее жителям, давайте отбросим ненависть, зло, давайте молиться о нашей Украине, о тех , кто защащает всех нас. нашу страну. Слава Україні! Героям СЛАВА !
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Червня 2014 14:51
хтось зливає сепараторам інфу про пересування українських військ. у нас контррозвідка із службою безпеки є , чи тільки високооплачувані погони ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus