USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Український посол висміяв скандальну статтю Пінчука

1 Січня 2017 13:42
Посол України в США Валерій Чалий прокоментував скандальну статтю бізнесмена Віктора Пінчука в Wall Street Journal.

Як повідомляє Politeka з посиланням на сторінку Facebook українського посла, Чалий зазначив, що не бачить необхідності реагувати на випади Пінчука, особливо, з огляду на тенденційність публікації.

«Чесно кажучи, не бачу необхідності реагувати. Спроба вловити коньюктурний момент і бізнес – as usual. Вважаю, що це той випадок, коли «Акела промахнувся», – пише дипломат.

«Я, взагалі, хотів би побачити в американських ЗМІ думку наших хлопців із передової, або, принаймні, тих, хто там побував. Що прикро – ми тут, у США намагаємося протидіяти російським інформаційним атакам, а з України їм і підіграють. Ніяких ресурсів не вистачить», – додав Чалий.

Посол висловив надію, що в 2017-му український великий бізнес нарешті почне вкладатися в власне виживання в країні і підтримку партнерів України, а не допомагати ворогам.

Нагадаємо, у своїй статті WSJ Пінчук заявив, що Україна повинна пожертвувати анексованим Кримом заради миру з Росією, а також погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 1 Січня 2017 20:53
Не сміятися а садити з конфіскацією ск*тину!!!! Скільки можна чухати свій Гондурас??? Садити ск*тиняк кучму, ахметова, бойка, медведчука ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus