USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Укренерго» припинило постачання електроенергії в ОРДО

26 Липня 2017 17:16
З 26 липня 2017 року повністю припинено перетікання електроенергії на тимчасово неконтрольовані території Донецької області.

Про це повідомив голова НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук на своїй сторінці у Facebook.

"Територія ОРДЛО на сьогодні не споживає електроенергію, вироблену електростанціями на контрольованій частини України", - заявив він.

"Потреби окупованих територій в енергії покриваються за рахунок Старобешівської і Зуївської ТЕС, іншими виробниками на НКТ, а також поставками з Російської Федерації, що відбуваються за лініями, що не входять до переліку міждержавних, перетоки по них не ведуться в загальному сальдо "Україна-Росія-Білорусь", - написав Ковальчук.

У так званому "міністерстві вугілля та енергетики" терористичної організації "ДНР" заявили, що "самопроголошена республіка не залежить від України в питаннях електроенергії і припинення поставок електроенергії не позначиться на споживачах".

Нагадаємо, продовження постачань на неконтрольовані території Донецької області погоджувалося з необхідністю завершення будівництва нової лінії електропередач до Авдіївки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12345 Показати IP 26 Липня 2017 17:20
ані жє наші братішєчькі, єта фашізм ... Хаха, нехай "кармільци" себе хоть прокормлять лугандони.
Андрій Показати IP 26 Липня 2017 17:31
А коли посадять гада Ахметова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus