USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ветсанзавод»: директор звільнився, а ковельчани готуються блокувати залізницю

28 Липня 2017 21:48
Андрій Марченко, якого призначили директором Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод» у травні цього року, написав заяву на звільнення.

Про це під час ефіру програми «Запитай у депутата» ТРК «Аверс» 28 липня повідомив народний депутат Ігор Гузь.

Як розповів народний обранець, таке рішення директора може бути спричинене його неспроможністю навести лад на підприємстві, зокрема щодо утилізації решток і виплати працівникам зарплатні.

«Не працює піч (для спалювання решток, – ВН). Людям шість місяців не виплачують заробітну плату. Окрім того, для того, щоб люди працювали з цією піччю, їх потрібно перекваліфіковувати, а перекваліфікацію розпочали п’ять днів тому. Чому не два місяці тому? Це повна безгосподарність і байдужість до людей», – підкреслив Ігор Гузь.

За словами нардепа, ковельчани настільки втомилися від бездіяльності влади, що з понеділка відновлять роботу протестного штабу і цього разу перекриватимуть не тільки дороги, а й блокуватимуть залізничні сполучення.

«Люди доведені до відчаю», – акцентував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 28 Липня 2017 23:16
Тільки спробуйте, вхід в ваші квартири перекрию
є Його Величність За Показати IP 29 Липня 2017 00:34
Вперед - побачимо, кого посадять за блокування транспортних магістралей. Гузю нічого, звісно, не буде - мандатом прикриється, а простий дядько пострадає для Гузевого іміджу. Народ, не ведіться на такі заклики - краще, давайте просити, що Гузя призначили директором заводу - побачимо, що ж він зробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus