USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Укрзалізниця» призупинила послугу бронювання квитків в інтернеті

1 Грудня 2016 20:03
«Укрзалізниця» з 1 грудня 2016 року на період новорічних свят призупинила надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет. Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати, - йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначається, відповідне рішення ухвалили з метою запобігання зловживань, пов'язаних з незаконним перепродажем проїзних документів.

"«Укрзалізниця» звертає увагу пасажирів, що з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, в якості експерименту буде припинено надання послуги резервування місць в поїздах через Інтернет. Квитки через Інтернет тепер можна тільки придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок в рамках антикорупційних заходів", - йдеться у повідомленні.

Раніше забронювати квитки в Інтернеті можна було на 24 години, вартість цієї послуги складала 17 гривень.

"Для покращення обслуговування громадян, уникнення непорозумінь при посадці в поїзд Укрзалізниця постійно звертається до пасажирів з проханням не купувати квитки в сторонніх осіб, а виключно в касі або через офіційний онлайн-сервіс ПАТ «Укрзалізниця» - booking.uz.gov.ua та агентів, підключених до автоматизованої системи продажу квитків", - додають у компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 1 Грудня 2016 22:32
квитки будуть продавати свої рішали
пф Показати IP 1 Грудня 2016 22:43
ага...резервували...приїхали на вокзал забирати квитки наступного дня, помилка, бiлети забронювались не на всiх. А бабоньки за касами покричали, головний розвів руками, гаряча лінія прийняла заявку, яку розглядається протягом 14 днів)))) а їхати треба було через тиждень)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus