USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ультрас «Волині» кличе усіх охочих впорядкувати стадіон «Спартак»

25 Квітня 2017 17:36
Луцькі футбольні фани запрошують усіх охочих долучитися до прибирання стадіону «Спартак» в обласному центрі.

Акція планується на суботу, 29 квітня. Збір - о 10:00, - пише у Фейсбуці представник фан-руху «Волині» Тарас Третяк (Йофі Тофі).

«Стадіон «Спартак» відомий не одному поколінню. Колись там грали у футбол наші діди, батьки, і трошки пограли ми... Проте зараз стадіон перетворився на хащі, повсюди розкидане сміття і люди ходять туди, лише справити нужду чи вживати алкоголь, залишаючи після себе «європейські надбання», - йдеться у дописі.

Отож, ультрас «Волині» хоче навести на стадіоні порядок і дати лучанам можливість грати футбол у міському парку культури і відпочинку.

«Запрошуємо усіх охочих долучитися до благої справи і допомогти. Приходьте 29 квітня, у суботу до спорткомплексу «Спартак» на 10:00. З собою беріть граблі, сокири, лопати!» - зазначається у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна довіра Показати IP 25 Квітня 2017 17:49
Підтримую !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus