USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Ультиматум депутатам волиньради: або рішення, або складання мандатів

18 Липня 2014 15:06
Матері українських волинських погрожують депутатам, що примусять їх скласти свої повноваження, якщо ті не зберуться на сесію і не приймуть рішення звернутися в Київ.

Позачергову сесію вирішив скликати голова обласної ради Валентин Вітер сьогодні, 18-го липня, після того, як матері військових влаштували пікет.

Лучанка Іванна розповідає у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що її син вже четвертий місяць як призваний.

«У нас є кілька вимог: це оголошення загальної мобілізації, адже одні воюють, а синки чиновників відсиджуються, так не чесно. Також ми хочемо ротації волинських військових із зони АТО. Хочемо, аби поставили нового керівника прикордонної служби, бо зараз кордон з Росією сепаратисти можуть пересікати, а це - недопустимо. Ще одна наша вимога – не приймати на Волині біженців-чоловіків, а ставити на облік у військкомат. Хай захищають свої домівка, як наші сини - Україну», - наголошує Іванна.

Матері зараз в сесійному залі чекають на початок пленарного засідання. Вони запевняють, що коли не збереться кворум для того, аби сесія була правомірна, то вони тут залишаться ночувати. Кажуть, залишуться тут доти, доки не зберуться усі депутати. Щодо тих, хто не прийде чи не голосуватиме за звернення у Київ, обіцяють мітингуючі, закличуть їх скласти депутатські повноваження.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ВОНО Показати IP 18 Липня 2014 15:19
любі мої!!! а хто ж воювати буде? невже Гунчик з Пустоцівтом та Дубняк з Пирожком???
гiсть Показати IP 18 Липня 2014 15:20
Домовлятись треба,а не воювати i вбивати.
ВОНО до гiсть Показати IP 18 Липня 2014 15:22
....домовився заєць з вовком про те що моркви їсти не будуть
Анонім Показати IP 18 Липня 2014 15:24
Правильно або загальна мобілізація, або ротація для наших чоловіків.
ВОНО до Анонім Показати IP 18 Липня 2014 15:27
вам і решті проросійських тролів давно потрібно провести ротацію ... по самі помідори
Волинянин Показати IP 18 Липня 2014 21:15
Істерика та анархія -ці погрози не що інше.
Олга Показати IP 19 Липня 2014 11:03
Дана позачергова сесія - це реальний тиск на президента та силовиків з метою дестабілізації обстановки. в зоні АТО. ФСБ вже й на Волинь добралися. За істерію та паніку під час війни ( а у нас війна ). - розстріл. Якщо всі обласні ради підуть на поводу у істерії то завтра війна буде і у нас. СХАМЕНІТЬСЯ!!!! Дайте захистити КРАЇНУ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Оксана до Олга Показати IP 19 Липня 2014 12:46
бери свого сина, чоловіка і йдіть, а я за ваше здоровя в церкві свічку поставлю!
ВОНО до Олга Показати IP 19 Липня 2014 13:53
слава України в справах патріотів, а не в криках нерівноважених психопатів, Скільки не кричи*слава* слави не побільшає, а ось зроби щось значне для держави тут вона і появиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus