USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уряд та міські голови домовилися не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду

20 Січня 2021 21:36
Кабмін 20 січня 2021 року провів нараду щодо тарифної політики у сфері централізованого теплопостачання. Під час неї посадовці домовилися напрацювати меморандум щодо того, аби тарифи на тепло та гарячу воду в цьому опалювальному сезоні залишилися незмінними.

Як повідомили у пресслужбі уряду, під головуванням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада з питань тарифної політики у сфері централізованого теплопостачання, у якій взяли участь представники уряду, Офісу президента та міські голови.

«Усі гілки влади об’єдналися, щоб захистити людей від неконтрольованого зростання тарифів. Ми цінуємо, що це спільне рішення з головами міст містить пункт про непідвищення тарифів на опалення й гарячу воду для українців. Вдячний всім учасникам наради за конструктивну співпрацю», — зазначив прем’єр-міністр.

Посадовці домовилися напрацювати проєкт спільного Меморандуму, який регламентуватиме такі домовленості:

- Тарифи на тепло та гарячу воду в цьому опалювальному сезоні залишаться незмінними.

- Проведення спільної роботи над реструктуризацією заборгованості перед "Нафтогазом", що утворилася через різницю між виторгом ТКЕ та тарифним доходом.

- Теплокомуненерго матимуть можливість укладати річні договори з НАК "Нафтогаз" за вигідною ціною.

Прем’єр-міністр за підсумками наради дав доручення міністру розвитку громад та територій Олексію Чернишову, т. в. о. міністра енергетики Юрію Вітренку, голові НКРЕКП Валерію Тарасюку, голові правління НАК «Нафтогазу» Андрію Коболєву до 25 січня за участю Асоціації міст України та зацікавлених органів державної влади підготувати та подати Кабінету міністрів проект меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води в Україні, йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 21 Січня 2021 06:44
Домовилися з ким?Газ на котельні буде подаватись не по 6.99 і це факт.Бо тільки цей маразм для побутових споживачів і на 2 місяці.Не уряд,а якісь тел...мелють язиком і нізащо не відповідають.
Отакої Показати IP 21 Січня 2021 06:46
До речі Луцьктепло вже анонсувало підвищення,є на сайті,можна ознайомитись.
123 Показати IP 21 Січня 2021 12:08
країна прид*рків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus