USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усе, що потрібно знати про Геловін - в одній інфографіці

31 Жовтня 2016 18:33
У ніч проти 1 листопада у світі відзначають Геловін (Хеллоуін, Хелловін, однак люди вже почали підготовку до свята. Так, соціальні мережі рясніють креативними ідеями для геловінських костюмів та гримів, а у магазинах продається безліч прикрас для декорації будинку. Люди вважають, що у цю містичну ніч проти 1 листопада відкриваються двері у потойбічний світ, а духи померлих приходять на землю, щоб знайти собі відповідне тіло. Тому люди вдягають маскарадні костюми, роблять "ліхтарі Джека" та запасаються солодощами, аби відкупитися від нечисті. Зазначимо, якщо говорити про «потойбічних» істот, то окрім «західних» зомбі, вампірів чи їм подібних істот, існують інші, ближчі та рідніші нам, українцям – мавки, лісові, чугайстри, бузничі, водяники, вії та інша «нечисть».

ТСН.ua вирішив розібратися, звідки пішла традиція святкування Геловіна, як це свято відзначають у різних країнах та що є головними символами події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лялька Показати IP 31 Жовтня 2016 19:16
Геловін? Серйозно?
Лу Показати IP 1 Листопада 2016 10:05
Савин? Це як? Можливо, Самайн?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus